rabatt-konvertering-puff

 

Markiser utomhus

Utomhus

Låt inte väggarna begränsa ditt hus. Genom vårt sortiment av utvändiga solskydd har du möjlighet att skapa nya rum, förlänga utomhussäsongen och reglera värme och ljus inomhus.

Tillsammans med en bred kollektion av vävar finns det en mängd alternativ som kan passa ditt hus - från heltäckande terrassmarkiser till fönstermarkiser med screeneffekt.

 

Västerorts Markis & Persienn

Terrassmarkiser
Låt inte ditt uteliv styras av vädret! En terrassmarkis kan förvandla din uteplats till ett trivsamt och flexibelt uterum.

Våra terrassmarkiser kan beställas till uteplatser med taköverhäng eller helt öppna uteplatser beroende på vilken kassett du väljer.

Terrassmarkiser klarar av bredder upp till 700 cm och utfall upp till 400 cm - vilket täcker en totalyta av 28 m2!

Genom att kombinera väv och teknik kan du själv skapa en produkt som uppfyller dina behov.

Vi jobbar med Draper Solskyddssystem. För att se fler markiser, klicka på loggan.
terassmarkiser_logo
 

Västerorts Markis & Persienn

Fönstermarkiser
Vare sig du vill kontrollera ljusinsläppet, dämpa inomhusvärmen eller skydda dina rum och din inredning, så har vi lösningar för dina fönster.

Vårt sortiment av fönstermarkiser innehåller ett varierat utbud av standardmarkiser, vertikala fönstermarkiser, markisoletter och korgmarkiser som tillsammans passar en mängd olika typer av fönster.

Vi jobbar med Draper Solskyddssystem. För att se fler markiser, klicka på loggan.
fonstermarkiser_logo
 

Västerorts Markis & Persienn

Tillbehör
Förenkla, förbättra, förädla. Våra markistillbehör kan komplettera din markis så att du riktigt kan slappna av och njuta. Låt en automatik manövrera markisen. Förläng sommaren med stödben och kvartsvärmare.


Motorer & automatik
Med hjälp av automatik och motorisering kan du låta solskyddet tänka själv. Motorn förenklar egentligen bara manövreringen, men genom solöga och/eller vindvakt körs markisen in och ut automatiskt vid behov. Se mer på Somfys hemsida

Värmare
Förläng utelivet med hjälp av våra kvartsvärmare! Ett enkelt sätt att få omedelbar och energisnål värme till din terrass. Kvartsvärmarna täcker upp till 14 m2 och värmer omedelbart efter start.

Stödben
Stötta din markis i utsatta lägen. Njut av skuggningen trots att vinden ligger på lite grann.

 

Västerorts Markis & Persienn

Markisvävar
En färg eller många? Matcha eller bryta av? Väven är ju när allt kommer omkring det som ger karaktär till din markis. För att du ska kunna hitta just din stil erbjuder vi ett sortiment av ca 300 vävdesigner från Sandatex och Dickson.

Vi kan även byta väv på din befintliga markis! Alla våra vävar är av högsta kvalitet. De är tillverkade av akrylfiber och impregnerade med teflon som skyddar fibrerna från mögel och missfärgning och garanterar minimal blekning efter 4000 soltimmar (ca 4 år).

Bli inspirerad!
Ladda ner pdf med Sandatex färgprover här
 
Sitemap